truskawkowa napisał:
...(sam tu skrytykowales pania,ktora zalozyla ten watek za jej pytania)
Mieszasz dwa podstawowe pojęcia ....
Skrytykowałem i to bardzo delikatnie /...widocznie miałem dobry dzień.../ ,
Osobę która pisząc ,że ma firmę pyta się jak napisać CV
...PARANOJA TOTALNA... i ONA Ta Pani chce Tutaj przyjechać i to jeszcze ze Menżem Który pewnikem je tak MUNDRY KA I ONA SAMA...
...Dzisiaj mam wredny nastrój...
Walę Też I WAM bo zniechęcacie KOBIETY , które chcą dołączyć do swoich mężczyzn już tu pracujących...a To już jest Inna bajka.. z Waszej strony wrednowata...
To ,że jest kryzys i jednym jest lepiej a drugim gorzej to nie powód do traktowania innych z góry..."bo sobie nie dacie rady..."
Ja też jestem Tutaj już trzy lata i z angielskiego znam tylko dialekt rosyjski... .
Natomiast w mojej pracy ...sami Norwedzy... mówią lepiej po polskiemu niż ja po nordland dialekt...o inszym bokmalu nawet się nie zająknę .
I tyż jak ida do skatte lubo NAV og Politti to toważyszy mi Norg.
Co nie oznacza wcale że jestem życiowa łamaga...
A jak i na Moją firmę padnie kryzys to tyż zasilę szeregi globtrotuarów..
I nijak to się ma do zniechęcania kobiet do przyjazdu tytaj by być razem ze swoim menem ...
...(sam tu skrytykowales pania,ktora zalozyla ten watek za jej pytania)
Mieszasz dwa podstawowe pojęcia ....
Skrytykowałem i to bardzo delikatnie /...widocznie miałem dobry dzień.../ ,
Osobę która pisząc ,że ma firmę pyta się jak napisać CV
...PARANOJA TOTALNA... i ONA Ta Pani chce Tutaj przyjechać i to jeszcze ze Menżem Który pewnikem je tak MUNDRY KA I ONA SAMA...
...Dzisiaj mam wredny nastrój...
Walę Też I WAM bo zniechęcacie KOBIETY , które chcą dołączyć do swoich mężczyzn już tu pracujących...a To już jest Inna bajka.. z Waszej strony wrednowata...
To ,że jest kryzys i jednym jest lepiej a drugim gorzej to nie powód do traktowania innych z góry..."bo sobie nie dacie rady..."
Ja też jestem Tutaj już trzy lata i z angielskiego znam tylko dialekt rosyjski... .
Natomiast w mojej pracy ...sami Norwedzy... mówią lepiej po polskiemu niż ja po nordland dialekt...o inszym bokmalu nawet się nie zająknę .
I tyż jak ida do skatte lubo NAV og Politti to toważyszy mi Norg.
Co nie oznacza wcale że jestem życiowa łamaga...
A jak i na Moją firmę padnie kryzys to tyż zasilę szeregi globtrotuarów..
I nijak to się ma do zniechęcania kobiet do przyjazdu tytaj by być razem ze swoim menem ...